Velkommen til Morsø Fodterapi på Møgelvangs Plads.

Vi vil gøre vores bedste for, at du får professionel fodbehandling, venlig betjening og kort ventetid.
 

Ring og bestil tid på: 4084 1132

Velkommen til Morsø Fodterapi

Vi er en lidt anderledes fodklinik, hvor vi har gjort os stor umage med at forene skøn velvære, hyggelige omgivelser og professionel fodbehandling i et afslappende miljø.
 

Vores fodbehandlinger bliver altid udført af Statsautoriseret Fodterapeuter. Din garanti for professionel behandling og rådgivning.
 

Som Statsautoriseret Fodterapeut, er klinikken under strenge hygiejne kontrol efter retningslinjer, krav og regler fra Danske Fodterapeuter, Statens Serum Institut, Risikobaseret Tilsyn og Sundhedsstyrelsen.
 

Klinikken er blevet akkrediteret, hvilket er det ultimative kvalitetsstempel, som en fodterapi-klinik kan få af Sundhedsstyrelsen. Og klinikken må derfor bruge stemplet DDKM, Den Danske Kvalitetsmodel.
 

Alle vores fodbehandlinger starter med et skønt fodbad og afsluttes med en let fodmassage med lækkert fodcreme.
 

Mulighed for tilskud fra Sygeforsikringen Danmark og kommunen. Og fra Den Offentlige Sygesikring, hvis man har en henvisning fra lægen pga sukkersyge, ledde-gigt, psoriasis-gigt eller behov for bøjlebehandling af nedgroede negle.
 

Håber, at vi har fristet dig og dine fødder.

 

Addresse

Morsø Fodterapi

Møgelvangs Plads 5

7900 Nykøbing Mors

Ring og bestil tid på: 4084 1132

 

Find os på facebook

Åbningstider

Mandag - Torsdag kl. 8:00 -16.00

Fredag kl. 8.00-15:00

Udeblivelsesgebyr - Bestilt tid, der ikke benyttes og ikke meldes afbud til inden behandlings start, pålægges udeblivelsesgebyr.